Sjölekis

Välkommen till BMBKs Sjölekis!

Stort TACK alla barn, föräldrar och ledare för att det blev en fantastisk Sjölekis i somras! Nu ser vi fram emot en härlig sommar 2023 nere på Tampen! 

Hur gammal behöver man vara?

Barnen som vill gå Sjölekis behöver vara minst 6år och ska fylla 7år under år 2023. För dig som är äldre rekommenderar vi att anmäla dig till seglarskolans nybörjargrupp.

Vilka veckor är det Sjölekis i sommar?

Vi kommer att bedriva Sjölekis v.28 – v.30, måndag – fredag. Det kommer att finnas 2st grupper för sjölekis, en förmiddagsgrupp (kl. 9.00-11.30)  och en eftermiddags grupp (kl. 12.30 – 15.00). 

När öppnar anmälan?

Anmälan till sommarens Sjölekis öppnar kl. 10.00 den 1 maj 2023 och det är “först till kvarn som gäller”. Om vi kommer att behöva ställa in en kurs så kommer ni att få hela kursbeloppet tillbaka.

Här kommer du till anmälningsformuläret för Sjölekis från och med den 1 maj kl 10.00

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoTEdCxGTh50KFXvug3VijBayF1wQb6FS5PwHZTo1UPB4mmA/viewform?usp=pp_url

 

Vad gör vi på Sjölekis?

Här ges en introduktion till segling och båtliv på ett  lekfullt och kravlöst sätt. Tanken är att man ska få upp ögonen för havet, vindar och segelbåtar. Kursen kan ses som en förberedelse till seglarskolans nybörjarkurs. Man får under dessa halvdagar följa med BMBKs ledare ut på havet i motorbåt, sitta med i optimistjolle, fiska krabbor, bada, leka roliga lekar och mycket mer. Vi ställer inga krav på simkunnighet men en egen flytväst och vattenvana krävs.

Vad händer vid kursstart?

Vid kursstart samlas vi vid klubbhuset på Tampen där dina ledare kommer att ta hand om dig och ge information om vad som kommer att ske under veckan. Se till att ta med flytväst+ombyte och kläder efter väder redan på måndagen.

Vad kostar det att gå på Sjölekis?

Kostnaden för sjölekis är 700kr/barn och vecka (600kr för kursen+100kr för medlemskap) 

Om hela familjen vill bli medlemmar betalar du in 350kr för hela familjen, dvs familjemedlemskap. 

I samband med inbetalningen av kurs+medlemskap, blir eleven automatiskt olycksfalls-försäkrad.

Anmälningsvillkor

Du kommer att få en bekräftelse via mejl på din kursanmälan inom 1v och då får du information om hur du ska betala. Anmälan är sedan klar när man har betalt medlemsavgiften+kursavgiften.

Om det blir färre än 5st elever per grupp kommer kursen att bli inställd och då får du tillbaka den summa som ni swishat in för kursen.

Villkor för avbokning av kurs

Om du behöver avboka din kurs behöver du meddela bmbk.seglarskola@gmail.com senast 3v före kursstart för att få tillbaka inbetald kursavgift.

Hyra av optimistjolle

Det går bra att hyra en optimistjolle för 100kr/timme för alla medlemmar, kl. 15.00-18.00 måndag-torsdag v.28-31 eller i samband med poängseglingarna. Fråga någon av instruktörerna nere på Tampen och swisha eventuellt medlemskap+100kr till BMBK: 1236445241 (“båthyra”)

Välkommen med eventuella frågor/funderingar via mail till Susanne Iwarson Isdahl på: bmbk.seglarskola@gmail.com